www.nive.hu/Downloads/Szakkepzesi_dokumentumok/Szakmai_es_vizsgakovetelmenyek/2011/DL.php?f=Vendeglos.pdf&tip=szvk&evszam=2011

SZAKMAI KÖVETELMÉNYEK. A szakmai követelménymodulok felsorolása: A szakmai követelménymodul azonosítója és megnevezése: 6273-11 Vendéglátó gazdálkodási ...

www.nive.hu/Downloads/Szakkepzesi_dokumentumok/Szakmai_es_vizsgakovetelmenyek/2011/DL.php?f=Vendeglos.pdf&tip=szvk&evszam=2011 - kapcsolódó dokumentumok

SZAKMAI KÖVETELMÉNYEK. A szakmai követelménymodulok felsorolása: A szakmai követelménymodul azonosítója és megnevezése: 6273-11 Vendéglátó gazdálkodási ...

FEOR száma. FEOR megnevezése. 5123. Felszolgáló, vendéglátó-ipari eladó (pl. pincér, bárpincér). 2. A szakképesítés munkaterületének rövid, jellemző leírása ...

Hozzárendelt FEOR szám: 7425. 5. Képzés maximális időtartama: Szakképesítés megnevezése. Szakképzési évfolyamok száma. Óraszám. Hegesztő.

SZAKKÉPESÍTÉS SZAKMAI ÉS VIZSGAKÖVETELMÉNYEI. I. ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK. 1. A szakképesítés azonosító száma: 52 341 05 1000 00 00.

Tárgyi feltételek. A szakmai elmélet oktatását és a szakképző iskolában folyó gyakorlati képzést a szakképző iskolának kell megszervezni, amelyhez a ...

Klasszikus svédmasszázs és fogásai. A sportmasszőr által alkalmazott fogások. Kiegészítő fogások. A kliens elhelyezése, a kezelés felépítése, a fogások ...

Szonográfus szakasszisztens. 1. A képzés megkezdésének szükséges feltételei: Iskolai előképzettség: érettségi vizsga. Szakmai előképzettség: 52 725 04 1000 ...

1 сент. 2016 г. ... Szakképesítés megnevezése: Kiadványszerkesztő technikus. 1.3. Iskolai rendszerű szakképzésben a szakképzési évfolyamok száma: 2.

1 сент. 2016 г. ... A 21. sorszámú Karosszérialakatos megnevezésű szakképesítés szakmai és vizsgakövetelménye. 1. AZ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK.

A sportmenedzser funkciói (szerep és státusz). B. A munkahelyi közérzet kialakításának és formálásának folyamata, módszerei és eszközei.

1 сент. 2016 г. ... SORSZÁMÚ BIZTONSÁGSZERVEZŐ MEGNEVEZÉSŰ SZAKKÉPESÍTÉS SZAKMAI ÉS. VIZSGAKÖVETELMÉNYE. 1. Az Országos Képzési Jegyzékben szereplő adatok.

Az 5. sorszámú Aranykalászos gazda megnevezésű részszakképesítés szakmai és vizsgakövetelménye. 1. AZ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK.

TÁVKÖZLÉSI TECHNIKUS. SZAKKÉPESÍTÉS SZAKMAI ÉS VIZSGAKÖVETELMÉNYEI. I. ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK. A szakképesítés azonosító száma:.

Közúti járműszerelő közös feladatok II. A szakmai követelménymodul tartalma: Feladatprofil: Biztosítja a balesetmentes munkavégzés feltételeit.

A 23. sorszámú Távközlési technikus megnevezésű szakképesítés szakmai és vizsgakövetelménye. 1. AZ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK.

Tűzvédelmi főelőadó. 4. Hozzárendelt FEOR szám: 3521 ... 52 861 07 0000 00 00 Tűzvédelmi előadó. Előírt gyakorlat: ... 0785-06 Tűzvédelmi előadó feladatai.

1 сент. 2016 г. ... A képzés megkezdésének feltételei: ... Az iskolai rendszerű képzésben az összefüggő szakmai gyakorlat ... Autóvillamossági szerelő. 3.1.10.

A 76. sorszámú Közművelődési szakember I. megnevezésű szakképesítés szakmai és vizsgakövetelménye. 1.AZ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK.

1 сент. 2017 г. ... Árufuvarozói ügyintéző. 3.2. A szakképesítés munkaterületének rövid leírása: A logisztikai és szállítmányozási ügyintéző feladata a ...

Az üvegműves szakember, ismeri az üveg anyagának sajátos nyelvezetét, feldolgozásának, formaalakításának régi és új műfajait, azok alkalmazási területeit.

Kertfenntartás. 5. VIZSGÁZTATÁSI KÖVETELMÉNYEK. 5.1. A komplex szakmai vizsgára bocsátás feltételei: Iskolarendszeren kívüli szakképzésben az 5.2. pontban ...

1 сент. 2016 г. ... Szakképesítés megnevezése: Számítógép-szerelő, -karbantartó ... A modulzáró vizsga vizsgatevékenysége és az eredményesség feltétele:.

olvasni a műszaki rajzokat és a kapcsolódó utasításokat, szabályozásokat. – munkaterületet ellenőrizni. – előkészíteni a munkadarabot.

A táncos tevékenységét a klasszikus balett, a kortárs-, modern tánc, néptánc és a színpadi tánc területén fejti ki és gyakorolja.

16 сент. 2016 г. ... A mozgókép– és animációkészítő szakember a mozgókép, videó–film, rajzfilm és számítógépes animáció területén szakszerűen tudja kezelni és ...

VÁLLALKOZÁSI ÜGYINTÉZŐ. SZAKKÉPESÍTÉS SZAKMAI ÉS VIZSGAKÖVETELMÉNYEI. I. ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK. 1. A szakképesítés azonosító száma: 52 ...

2 авг. 2018 г. ... Száraz trakciós készülékek; Gerincnyújtó gravitációs pad (ún. denevérágy). 6.38. Oktatástechnikai eszközökkel felszerelt ...

28 авг. 2016 г. ... A képzés megkezdésének feltételei: 2.1.1. Iskolai előképzettség: érettségi végzettség. 2.1.2. Bemeneti kompetenciák: -.

SZAKKÉPESÍTÉS MEGNEVEZÉSE: Adótanácsadó. 1. A képzés megkezdésének szükséges feltételei: Bemeneti kompetenciák: –. Iskolai előképzettség:.

FEOR száma. FEOR megnevezése A szakképesítéssel betölthető munkakör(ök). 3.1.2. 4112. Általános irodai adminisztrátor. Adminisztrációs ügyintéző.

FEOR megnevezése. A szakképesítéssel betölthető munkakör(ök) ... Hirdetési adminisztrátor. 3.1.19. Tanfolyami adminisztrátor. 3.1.20.

A 140. sorszámú Szociális asszisztens megnevezésű szakképesítés szakmai és vizsgakövetelménye. 1. AZ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK.

A 126. sorszámú Kisteljesítményű kazán fűtő (max. 2 t/h) megnevezésű részszakképesítés szakmai és vizsgakövetelménye. 1. AZ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN ...

Zsonglőr tevékenységet végez. Akrobata tevékenységet végez ... A Tüzes technikák (tűzfújó, tűz-zsonglőr) ... A Zsonglőr eszközök. A Egyensúlyozó eszközök.

Ingatlanügynök, ingatlanforgalmazási ügyintéző. Ingatlanvagyon-értékelő és -közvetítő. 3.1.3. 3616. Értékbecslő, kárbecslő, kárszakértő.

3 - Telekommunikáció eszközei és műszerei. 3 - Áramkörmódú és/vagy IP alapú PBX és termináljai, VoIP Gateway, ISDN eszközök.

Ingatlanközvetítő. Ingatlanvagyon-értékelő és -közvetítő. 3621. Képzés maximális időtartama: Azonosítószám: 52 341 03 0001 54 01. Megnevezés:.

2 авг. 2018 г. ... 4 db angol pólya. 6.2.7. 4 db hálózsák ... 6.7.13. steril gyorskötöző mull-pólya különböző méretben. 6.7.14. 12 db rugalmas pólya.

betöltő munkavállalók szakmai képzésének és vizsgáztatásának, a vasúti vizsgaközpont és képzőszervezetek működésének, a képzési engedély kiadásának, ...

1 сент. 2016 г. ... A 152. sorszámú Műanyag hegesztő megnevezésű részszakképesítés szakmai és vizsgakövetelménye. 1. AZ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ...

Ez a weboldal cookie -kat használ annak érdekében, hogy weboldalunkon a legjobb élményt nyújtsa.