fűkasza bejáratás

Eressze le az üzemanyagtartályt 45 (lásd „A fűkasza tárolása” című fejezetet). ... Benzin-Motorsense GLBC 43/1 AS (Gardenline). 2014/29/EU.

Karburátor. Ürítse ki az üzemanyagtartályt. Addig járassa a motort, amíg ki nem fogy belőle az üzemanyag. Hibák behatárolása. Hiba. Érintett rendszer.

e-mail: [email protected] Otthoni és kiskerti használatra tervezett kis önsúlyú fűkaszák és fűszegélynyírók benzinmotoros, elektro-motoros és akkumulátoros ...

A kezelési utasítás a GAMA GARDEN fűkasza / szegélynyíróhoz tartozik. ... Csavarja az állító csavart a gázon a karburátor ... A tisztítás lépései :.

Bizonyos esetekben tiltott a fűkasza használata a hanghatásai miatt. ... Ha a szivató ebben a pozícióban van, a karburátor nyitva van.

Kérjük, olvassa el figyelmesen ezeket az utasításokat és győződjön meg ... vágófej beállítása, győződjön meg arról, hogy leállította a motort és ellenőrizze ...

A készülék tartós használata keringési zavart okozhat a kézben rezgés eredményeképpen. A használati időtartam meghosszabbítható megfelelő.

Amennyiben a készüléket idegen anyagok leállítják (kövek, ... gépet csak a láncfűrész mozgása közben húzza ki a fából. ... 5-1 Szerelő lemez. 44 Mozgó kés.

FS 300, FS 350, FS 400, FS 450, FS 480 ... 36. Műszaki adatok. 37. Külön rendelhető tartozékok ... használatát a STIHL ehhez a motoros.

Ez a weboldal cookie -kat használ annak érdekében, hogy weboldalunkon a legjobb élményt nyújtsa.