Higanyos hőmérő

lehetővé teszi a hőmérséklet mérését a fülben és a homlokon. Ezen ... A hőmérséklet mérése után a készülék automatikusan az óraidő.

la Ilíada no es una epopeya nacional, sina la gran tragedia humana; ... regido por un conjunto de divinidades, todas elias relacionadas hajo el cetro de.

A K101 és K102 kézi hőmérők az opcionálisan beszerezhető K- típusú hőelemekkel együtt a pontos ... Digitális kézi hőmérő, 9 V-os elem, kezelési utasítás.

A páratartalom-mérő a levegő páratartalmát méri százalékos arányban. Ez az érték relatív, mivel a levegő a hőmérséklet függ vényében különböző mennyiségű ...

Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. ... légnyomás és hőmérséklet méréshez ... hozzászámolják a magasságfüggő légnyomás csökkenést.

¿Es que no te era grato Odiseo cuando en la amplia Troya te sacrificaba víctimas junto a las naves aqueas? ¿Por qué tienes tanto rencor, Zeus?».

1067 Budapest, VI, Teréz krt 23. Tel: 302 3588. Digitális kézi hőmérő. Rend. sz.: 10 07 07 (K 101 tip.), 10 07 08 (K 102 tip.) E MAX MIN MA.

rendelkezik: Testhőmérséklet és felületi hőmérséklet mérése (a hőmérő a testhőmérséklet mellett a szobahőmérsékletet, ételek hőmérsékletét,.

A mérés menete: A mérés során egy PT1000-es ellenállás hőmérőt forró vízbe mártunk, és számítógéppel kb. másodpercenként leolvassuk az ellenállás értékét.

Köszönjük, hogy megvásárolta az OMRON Eco Temp Basic digitális hőmérőt. ... A termék típusa és száma: Digitális hőmérő MC-246-E/MC-246-EB. Áramellátás:.

figyelmeztetéseket, és tartsa ezt a használati utasítás biztonságos helyen. Digitális hőmérő széles LCD kijelzővel a könnyű olvasáshoz.

jelentés lásd. I. Read Logg: az adatgyűjtő egyes értékeinek a kézi kiolvasása ... azonban a nullapont-korrekció segítségével kompenzálni lehet.

Ez a weboldal cookie -kat használ annak érdekében, hogy weboldalunkon a legjobb élményt nyújtsa.