Mosógép pályázat

13 дек. 2020 г. ... Ezúton tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy hivatalos, állami hűtőgép, mosógép, háztartási nagygép csereprogram keretében pályázati felhívás ...

Golgota Keresztény Gyülekezet Szeged. Szeged. Golgota Szeged Keresztény zene felújítás. 1 110 000 Ft. VKT-KEZDŐ-20-SZERV-0033. Élő Ige Gyülekezet Egyesület.

24 окт. 2019 г. ... Az első évfolyamos matek LEGO-sok boldogan birtokukba is vették. Ez ... matematika varázslatos, de nem könnyű világába.

koncertek a kerecsendi római katolikus templomban. 500 000 Ft. VKT-PROFI-20-SZEM- ... Nyíregyháza (Borbánya) ... Pécsi Omega Gyülekezet könnyűzenei alkotói.

28 апр. 2021 г. ... Kérelmező saját költségére a Magyar Mikológiai Társaság (továbbiakban MMT) előadóival közösen interaktív előadást tervez megvalósítani a ...

olvassa el a használati útmutatót és ellenőrizze, ... A mosógép és a szárítógép összes tömege (teljes ... vähemäärdunud pesu pesemise aeg ning väheneb.

WUE 7522 XW. Document Number:1911861441_EN/ 07-09-20.(14:22) ... Add the bleach at the beginning of the washing cycle by selecting a prewash program.

Az új mosógépe. Ön egy Siemens márkájú mosógépet választott. Kérjük, szánjon néhány percet az olvasásra, és ismerkedjen meg mosógépének előnyeivel.

siemens-home.com/welcome hu +DV]QiODWL pV IHOiOOtWiVL ~WPXWDWy. Mosógép. WM..N.. ... A mosógépet csak a jelen használati és ... A beszerelés helye .

600 mm (szélesség) x 560 mm (mélység) x 850 mm (magasság) ... Hagyja a vizet kifolyni egy vödörbe, és ellenőrizze a víz hőmérsékletét.

Játék közben a gyermekek csomagolóanyagokba/fóliákba és a csomagolás részeibe ... a szivattyúfedél menetét és a szivattyúházat. A mosóvízszivattyú.

Csúszásgátló alátétek használata (Opcionális) . ... A termék használata során a tűz, az áramütés vagy a ... Miután a program letöltése a készülékre.

Az ajtó erővel történő kinyitása károsíthatja a terméket vagy sérülést okozhat. Ne tegye a kezét a mosógép alá. - Ez sérülést okozhat.

különösen a mosógép felállításával és bekötésével ... befolyó hőmérséklet, a környezeti hőmérséklet, a ruha fajtája és mennyisége, az.

WF08**Z** sorozat). FüGGELék ... Baby Care (Babaruha) - A magas hőmérsékletű mosás, valamint extra ... Outdoor Care (Outdoor ruházat), Baby Care.

2 апр. 2003 г. ... Mosás kártya üzemmódban . ... A kártya becsúsztatása után a kártyán ... A zsírzás előtt a légtelenítő csavart ki kell csavarni.

2 апр. 2010 г. ... figyelmeztetési jelzések. Olvassa el a használati útmutatót. Olvassa el az útmutatásokat, pl. az installálási útmutatót.

Gyermekek, felnőttek, háziállatok . . . . 5. Beszerelés . ... Színezés / fehérítés . . . . . . . . . . . . . 24. Áztatás .

sához, a hibaelhárítási táblázatban pedig megoldást ... Minden új színes ruha- ... Méret: a különböző méretű ruhaneműket a mosóhatás növelése érdekében ...

9 дек. 2015 г. ... Ha a mosógépet és a szárítógépet egymásra helyezi el, ... 3 A használati útmutatót tartalmazó tasakban található műanyag fedőket illessze a ...

Ön egy Bosch márkájú prémium mosógép mellett döntött. Az innovatív technológiáknak köszönhetően ... A hiba elhárítása után indítsa el a Szivattyúzás progra-.

felállítási útmutató elolvasása után ... Festés csak a háztartásban szokásos mértékben. ... Szakértői tippek és trükkök készülékével kapcsolatban.

Ř Automata folttisztítás. 31. Ř Intelligens adagolórendszer. 32. Ř Vegye figyelembe. 37. Ř Készülék beállítások. 38. Ř Érzékelő rendszer – Ilyen intelligens ...

GRX Electro Outlet ... csempe hozzájárul a vibrációhoz, és vele együtt ahhoz a tendenciához, hogy a mosógép enyhén elmozduljon centrifugálás közben.

9 апр. 2019 г. ... Mosógép. Használati útmutató. WMY 81483 LMB2 ... Az ilyen porok idővel összegyűlhetnek a mosógép belső alkatrészeiben, és kárt tehetnek.

a) b) c). A teendők lépéseit számok és betűk jelölik. ... à. Öblítés. 0. Centrifugálás. - 0 -. Program vége ... véletlen elállítás ellen, válassza a.

legfontosabb művelet a mosógép jó működése szempontjából. ... egy szerelő munkaruháját kitisztítani, a legkímélőbbig a gyapjú ... Budapest, Nyár u.32.

Ez a Samsung mosógép a zaj és a rezgés minimálisra csökkentésének köszönhetően nagyon ... A használati útmutatóban található ikonok és jelzések jelentése:.

18 дек. 2017 г. ... Tisztelt Vásárlónk! Kérjük, először olvassa el a Használati útmutatót! Köszönjük, hogy a Beko termékét választotta.

Használati utasítás. Mosógép. Feltétlenül olvassa el a Használati utasítást a felállítás - beszerelés - ... A mosógépe Wi-Fi hálózatba való bekö-.

A mosás megkezdése előtt nyomja befelé az ajtót a megjelölt ... Kézzel szorítsa meg a vízbevezető csövet, elég erősen ahhoz, hogy jól záródjék (max. 2 Nm).

14 A rögzítő rudak eltávolítása. 15 Mozgatás és szállítás az üzembe helyezést követően. 16 A helyiség kiválasztása. 16 A mosógép lábainak beállítása.

A dob üres kell hogy legyen. Hozzáadhat egy kis ecetet (kb. 2 dl) vagy szódabikarbónát (1 evőkanál vagy 15 g). A program lefuttatása havonta legalább.

Mosógép. Feltétlenül olvassa el a Használati utasítást a felállítás - beszerelés - üzembe helyezés előtt. ... szerelő végezheti el. ... H – 1022 Budapest.

Max. töltet 3,5 kg - Csökkentett töltet 2 kg. Kényes szövetek: akril, viszkóz, poliészter. HALK CIKLUS. ÖBLÍTŐSTOP. ELŐMOSÁS. EXTRA ÖBLÍTÉS. IDŐKEZELÉS 1).

Háztartási mosógép. 303.4 Z 303.4T-Z 303.4-KO 303.4T-KO. Feszültség. 230V, 50Hz. A motor felvett teljesítménye. 250W. Legnagyobb áramfelvétel.

használati útmutató. Mosógép. EWH 127310 W www.markabolt.hu ... készüléket, hogy nem történt-e valamilyen ... és/vagy nem centrifugál:.

Köszönjük, hogy Electrolux terméket vásárolt. Ön olyan készülék tulajdonosa lett, mely mögött több évtizedes szakmai tapasztalat és innováció áll.

hogy teljes mértékben kihasználhassa a mosógép adottságait, és hosszú évekig ... A programok szüneteltetéséhez és újraindításához nyomja meg ezt a gombot.

letve a 8 gomb ikonja kialszik, és az ajtó kinyitható. 7.2: Mosási program fázisjelző ikonjai. • Mosás. • Öblítések. • Ürítés. • Centrifugálás.

A mosógép rendeltetésszerű használata érdekében kérjük figyelmesen olvassa el a kezelési utasítást. A meghibásodott készüléket - beleértve a hálózati ...

Helyes mosószer-adagolás mellett nincs szükség a mosógép víz- kőmentesítésére. ... a Miele vízkőoldót ajánlja, ezeket online a shop.miele.hu honlapon,.

helyéről. • A kifolyócső kifolyási magasságának 40 cm és 100 cm között kell lennie. • Ha a kifolyási magasság a cső elfektetése miatt nem éri el.

5. TwinDos üzembe helyezés . ... A [email protected] elérhetősége ... t. 2. Mosószer kiválasztása. A Miele 2 fázisú rendszerének használa-.

C A beszerelés helyén található elektromos hálózat, csapvíz és szennyvíz csatornák előkészítése minden esetben a vásárló felelőssége.

Kezelési tanácsok, kiadványok, hibaelhárító, szerviz információk: www.electrolux.com. További előnyökért regisztrálja készülékét: www.registerelectrolux.com.

Ha a mosógépet integrált lefolyó rendszerbe ... Szélesség 600 mm. Magasság: 850 mm. Mélység: 600 mm ... Távolítsa el a kifolyó csövet a szifonból vagy.

szennyezett dara- bokhoz. Szupergyors. 1). Rövid ideig használt vagy viselt darabok- hoz. Frissítés 1). 2). Csak a ruhák felfris- sítéséhez. Szuper frissí-.

Mosógép. Feltétlenül olvassa el a Használati utasítást a felállítás - beszerelés - üzembe helyezés előtt. Ezáltal megóvja magát és elkerüli készüléke.

Manufacturer shall not be held liable for damages that may arise from procedures carried out by unauthorized persons. ... Szuper rövid expressz.

A Gorenje mosógép megfelelő elhelyezése, valamint víz- és ... 15 másodperc alatt 3 liter víz kell, hogy kifolyjon a teljesen megnyitott csapból. AAQUA STOP.

Biztonsági útmutatások és figyelmeztetések . ... mosógépet felelős személy felügyelete vagy útmutatása nélkül ha- sználniuk. ... A ruhában nem kötött víz.

A gép nem szív be vizet: A vízcsap el van zárva. E10 ... A befolyócső összenyomódott vagy megtört. E10 ... A kifolyócső összenyomódott vagy megtört. E20.

Ne érjen hozzá! Ügyeljen rá, hogy gyermekek és háziállatok ne. • másszanak a mosógép dobjába. Használat előtt mindig ellenőrizze a dob tartalmát.

Automata mosógép. Használati utasítás. Feltétlenül olvassa el a használati utasítást a felállítás - beszerelés – üzembe helyezés előtt.

A szállítási biztonságot szolgáló csavarok eltávolítása. •. A láb beállítása ... Tinta: tartsa a foltos felületet hidegvíz alá és várja meg, amíg a.

54 A mosógép külső részeinek tisztítása. 55 HIBAELHÁRÍTÁS ... sav (pl ecet, stb.) ... Vasalás. Forró vasalás, max. 200°C. Forró vasalás, max. 150°C.

Fontos Ha a készülék nem szív vizet, sokáig tart, mire megtelik vízzel, az indítógomb pirosan villog, vagy a ... A befolyócső összenyomódott vagy megtört.

54 A mosógép külső részeinek tisztítása. 55 HIBAELHÁRÍTÁS. 55 Mi a teendő ...? 56 Hibák és működési zavarok táblázata. 60 Szervizelés.

hideg ÉS meleg víz, illetve csak hideg víz (lásd a ... bevezetett meleg víz hőmérséklete nem ... Zárja be az ajtót nem túlzott erővel.

Ez a weboldal cookie -kat használ annak érdekében, hogy weboldalunkon a legjobb élményt nyújtsa.