Pikáns viccek

MISS KENTUCKY MEZTELEN KÉPEKET ... diákjainak meztelen képeket küldözgetett. A rendőrségi szóvi- ... Palvin. Barbi ezzel az alkotás- sal az idén is benne.

Lépésem nesztelen, itt állok meztelen. ... A strandon egy meztelen nő fekszik, és újságot olvas. ... Pici cici, cici, mell, kebel, hűha, te szent Habakuk.

-Gyere lecsó, menjünk tovább! ... -Miért temetik az indiánt a hegyoldalba? -Mert ott a temető. ... Én ki tudom mondani, hogy kittita! Mire a másik:.

VICCEK. Nyuszika és Medve motoroznak. Medve vezet. Felgyorsulnak 50- re, megkérdezi Medve Nyuszikát: - Félsz, Nyuszika? - Nem én!

Székely viccek 2 / Todor Orsolya - Sângeorgiu de Mureş: Editura Hoppa!, 2007 ... hazaszökött a mintagazdának ismert paraszt házából. - Hát te?

A székely gyerek bámulja, hogy a kutya nyaldossa az asz- tal alatt a tökeit. Egyszer csak megszólal. – Édesapám, de jó volna, ha.

Viccek. Egy ember behajt egy egyirányú utcába, szemben a forgalommal. Erre egy rendőr ugrik elő az egyik fa mögül: - Nem látja, hogy ez egy egyirányú utca?

Marx lehetőséget kap, hogy egy rövid időre visszatérjen a Földre. ... Hazamegy az iskolából a moszkvai gyerek, akinek az apja orosz, az anyja pedig zsidó.

azt, hogy egy vicc, humoros megjegyzés hallatán nagyot nevetve egyszer csak a mosoly odafagy az arcunkra, és az az érzésünk, hogy „na, ez durva.

Apa miért van nekünk ilyen hosszú szőrünk? - Hogy beolvadjunk a sivatag színébe, és az ellenségeink ne tudjanak felismerni.

KROKODILOS VICCEK. ÖNBIZALOM. Oroszlán: Csináljunk bulit! Béka: IIIgen! Lesz bulii! ... Kroki most jó volt bunkónak lenni?! A KROKODIL ÉS A SZŐKE NŐ.

Viccek, karikatúrák, anekdoták: avagy a humor szerepe a történelem tanításában ... Az órán hallott vicc vagy az ott látott karikatúra éppen tömör,.

Ella néni mi szeretetett volna lenni, amikor gyerek volt? Egészen kiskoromból nincsenek emlékeim, mi szerettem volna lenni. Amikor hatodik osztályos lettem, ...

Ez a weboldal cookie -kat használ annak érdekében, hogy weboldalunkon a legjobb élményt nyújtsa.